Gelendost Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yüksek öğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; Isparta´nın her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.

Misyon: Çevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı; mezunlarımızı kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın üniversitelere yerleştirip, başarılı ve mutlu insan yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlçe Milli Eğitim Nüdürlüğü tarafından her yıl servislerle anlaşma yapılarak öğrenci taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okullar arası voleybol turnuvası,atletizm altyapı çalışmaları,Bocce petank çalışmaları,Hemsball çalışmaları.
Bilimsel Etkinlikler: Alanında uzman akademisyenlerle buluşma çalışmalarımız planlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: Tıbbı Aromatik Bitkiler ve Zararlı haşerelerle organik mücadele konusunda paydaşlarımızla ortak çalışmalar yürütülmekte.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus + alt yapı çalışmaları devam etmektedir.

WEB - https://gelendostmtal.meb.k12.tr

Adres - HAYDARPAŞA MAH. 2 AVANOĞLU SK. NO 2 İÇ KAPI NO 0 GELENDOST / ISPARTA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - okulumuz Şehrin merkezinde yer almakta,başka bir ifade ile bir çok okulun bulunduğu kampüs içinde yer almaktadır.

Adres - HAYDARPAŞA MAH. 2 AVANOĞLU SK. NO 2 İÇ KAPI NO 0 GELENDOST / ISPARTA

Ulaşım Isparta ilinden saatte bir minibüs seferi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gelendost İlçe Merkezinde Uzaklık 175m. Isparta iline Uzaklık 81km.